Livio Art

  • Foto nuntă
  • Foto botez
  • Foto nou-născuți
  • Foto gravide
  • Foto corporate

Povești spuse prin imagini la Livio Art!

Rated 5,0 out of 5

Am avut ocazia să lucrăm cu Livio Art pentru diverse evenimente, de la ședințe foto de familie până la evenimente speciale. Fiecare fotografie spune o poveste aparte și ne-a impresionat modul în care Liviu și Andreea surprind esența fiecărui moment. Serviciile lor sunt de o calitate excepțională, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Cristian M
Verified

Magie vizuală la ședința foto de maternitate!

Rated 5,0 out of 5

Livio Art a transformat ședința mea foto de maternitate într-o experiență magică. Liviu și Andreea au creat un mediu relaxant și confortabil, permițându-mi să mă simt încrezătoare și frumoasă. Fotografiile sunt o adevărată operă de artă, capturând legătura specială dintre mamă și copil într-un mod unic.

Ioana M
Verified

Profesionalism și pasiune pentru arta fotografică!

Rated 5,0 out of 5

Am apelat la Livio Art pentru o ședință foto de familie și suntem extrem de mulțumiți de rezultate. Fotografiile surprind legăturile noastre și emoțiile autentice într-un mod captivant. Liviu și Andreea au arătat o adevărată pasiune pentru ceea ce fac, și asta se reflectă în fiecare cadru. Recomandăm cu încredere!

Andrei A
Verified

Amintiri dulci la ședința "Smash the Cake"!

Rated 5,0 out of 5

Experiența “Smash the Cake” cu Livio Art a fost atât de amuzantă și plină de veselie. Fotografiile surprind perfect bucuria și distracția copilului nostru în timp ce explora tortul. Liviu și Andreea au creat o atmosferă relaxată și distractivă, permițându-i copilului nostru să se simtă în largul lui. Rezultatele au fost minunate și amintirile vor rămâne pentru totdeauna.

Alexandra P
Verified

O poveste spusă prin fotografii de la nunta noastră!

Rated 5,0 out of 5

Livio Art a fost alături de noi în ziua cea mare, capturând fiecare detaliu important al nunții noastre. Fotografiile reflectă atmosfera plină de bucurie și iubire din acea zi. Liviu și Andreea au fost profesioniști desăvârșiți, reușind să imortalizeze momente ce vor rămâne mereu în amintirea noastră. Alegerea lor a fost cu adevărat inspirată.

Maria A
Verified

Magie în fiecare cadru de la ședința foto pregnant!

Rated 5,0 out of 5

Am avut parte de o experiență memorabilă cu Livio Art pentru ședința mea foto gravidă. Atmosfera relaxată și prietenoasă creată de Liviu și Andreea m-a făcut să mă simt în largul meu. Fotografiile au ieșit spectaculoase, surprinzând frumusețea acestui moment unic în viața mea. Abilitatea lor de a capta esența fiecărui moment este cu adevărat impresionantă.

Elena S
Verified

Emoții capturate la botez!

Rated 5,0 out of 5

Livio Art a fost alegerea noastră perfectă pentru serviciul de fotografie de la botezul fiicei noastre. Fotografiile au surprins fiecare emoție și moment important cu o sensibilitate aparte. Liviu și Andreea au știut cum să se integreze discret în eveniment, capturând imagini pline de emoție. Suntem foarte încântați de rezultate și recomandăm cu căldură Livio Art pentru orice ocazie specială.

Andrei D
Verified

Experiență uimitoare pentru ședința foto nou-născuți!

Rated 5,0 out of 5

Am avut o experiență minunată cu Livio Art pentru ședința foto a bebelușului nostru nou-născut. Liviu și Andreea au creat un mediu cald și plăcut care a făcut ca bebelușul să se simtă confortabil. Fotografiile au ieșit absolut adorabile, capturând momente magice pe care le vom păstra mereu. Profesionalismul lor și pasiunea pentru fotografie se reflectă în fiecare detaliu. Mulțumim, Livio Art!

Ana M
Verified

Calitate

Rated 5,0 out of 5

Calitatea serviciilor oferite, punctualitate și profesionalism. Cel mai bun 💖💖😊😊😊 Recomand cu încredere, cu siguranță voi mai apela la voi

Cristina C
Verified

Profesionalism

Rated 5,0 out of 5

Recomand și sunt foarte mulțumită de profisionalismul de care dau dovădă ,răbdare și haz , te simți de parcă ai fi cu un prieten chiar dacă abia atunci faci cunoștință , felicitări !

Ramona L
Verified
Acest website folosește cookie-uri. Verifica politica de cookie