Livio Art

  • Foto nuntă
  • Foto botez
  • Foto nou-născuți
  • Foto gravide
  • Foto corporate

Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate a Livio Art – Protejăm Intimitatea Dumneavoastră

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care Livio Art colectează, utilizează și protejează informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când interacționați cu site-ul nostru sau utilizați serviciile noastre. Suntem dedicați protejării confidențialității dumneavoastră și respectăm în mod strict legile de protecție a datelor în vigoare.

Informațiile Colectate:

Atunci când utilizați site-ul nostru sau solicitați serviciile noastre, putem colecta anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date relevante în legătură cu cererea dumneavoastră.

Modul de Utilizare a Informațiilor:

Informațiile personale pe care le furnizați sunt utilizate pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a vă contacta în legătură cu acestea. Aceste informații pot fi utilizate și în scopuri administrative, cum ar fi facturarea și gestionarea contului dumneavoastră. De asemenea, putem utiliza informațiile pentru a vă informa cu privire la promoții, actualizări sau evenimente speciale legate de serviciile noastre, în cazul în care ați acordat consimțământul pentru acest lucru.

Confidențialitatea Datelor:

Ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați. Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestor informații. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nicio transmisie de date prin internet sau metode de stocare electronică nu este complet sigură, iar Livio Art nu poate garanta securitatea absolută a informațiilor.

Partajarea Informațiilor:

Nu partajăm informațiile personale cu terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau în conformitate cu legile în vigoare.

Accesul și Actualizarea Informațiilor:

Dacă doriți să accesați, corectați, actualizați sau ștergeți informațiile personale pe care ni le-ați furnizat, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

Modificări ale Politicii:

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările în practicile noastre privind protecția datelor. Vă încurajăm să verificați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu cele mai recente informații cu privire la modul în care gestionăm și protejăm informațiile personale.

Contact:

Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate sau modul în care Livio Art gestionează informațiile personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

Această Politică de Confidențialitate a fost actualizată la data de 23.08.2023.

Acest website folosește cookie-uri. Verifica politica de cookie