Livio Art

  • Foto nuntă
  • Foto botez
  • Foto nou-născuți
  • Foto gravide
  • Foto corporate

Captăm emoții, creăm amintiri!

Livio Art, locul unde punem suflet și pasiune în a captura cele mai frumoase momente. Suntem Liviu și Andreea-Cristina Boldis, un cuplu de fotografi ce transformă emoțiile tale în amintiri de neuitat.

Povestea noastră începe în 2016, când am hotărât să ne dedicăm fotografiei și să facem din acesta un mod de viață. După mii de cadre surprinse și sute de clienți mulțumiți, putem spune că am reușit să ne perfecționăm în acest domeniu de artă.

Cu o experiență de 5 ani în Germania, am realizat peste 400 de ședințe foto și evenimente, fiecare cu povestea și frumusețea lui unică. Perioada aceasta ne-a oferit șansa de a învăța și a ne dezvolta profesional, de a înțelege mai bine nevoile clienților noștri și de a ne îmbunătăți continuu stilul de lucru. Am învățat în toți acești ani, ce înseamnă calitatea Germană și ce înseamnă așteptări ridicate privind calitatea, rapiditatea și seriozitatea. 

Suntem mândri să fim membri ai Deutsche Verband für Fotografie și Asociația Artiștilor Fotografi Români precum și ai Professional Photographers of America (PPA) . De asemenea, am participat la workshop-uri și cursuri conduse de fotografi renumiți pe plan mondial precum Roberto Valenzuela, Peter Hurley, Joel Grimes, Ana Brandt și Kelly Brown.

În ultimul an, am început sa oferim mentorat fotografilor care sunt la început de drum, fie prin workshop-uri, fie prin mentorat 1/1 la evenimente. De aceea probabil ne veți vedea la evenimentele dumneavoastră în echipa de 3 sau chiar 4 (ocazional). Suntem pregătiți să surprindem evenimentul tău din fiecare unghi posibil. Cu toate acestea, garantăm la fiecare eveniment/ședință foto, unul din fotografii principali : Liviu sau Andreea. 

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de nevoi și ocazii speciale: de la nuntă la botez, de la sesiuni foto cu nou-născuți și gravide, până la majorate sau evenimente corporate. Ne plac lucrurile simple și frumoase, de aceea ne străduim să surprindem în fotografiile noastre adevărata esență a momentelor, fără efecte stridente sau editări pompoase. Căutam clasicul în fotografie, combinat subtil cu modernul

Știm cât de important este timpul tău, de aceea ne asigurăm că vei avea fotografiile predate cât mai repede posibil:
– botezurile sunt gata în doar 2 săptămâni
– nunțile în maxim 30 de zile
– ședințele foto de studio în doar 10 zile.

La Livio Art, ne dedicăm cu pasiune fiecărui proiect și ne asigurăm că fiecare moment important este capturat în cele mai autentice și frumoase cadre. Te așteptăm să faci parte din călătoria noastră și să ne permiți să îți eternizăm cele mai prețioase momente.

Livio Art :  Captăm emoții, creăm amintiri!

Acest website folosește cookie-uri. Verifica politica de cookie