Livio Art

  • Foto nuntă
  • Foto botez
  • Foto nou-născuți
  • Foto gravide
  • Foto corporate

Termeni și condiții

Termeni și Condiții de Utilizare a Site-ului – Livio Art

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului Livio Art înainte de a continua utilizarea acestuia. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Pentru a afla mai multe despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

1. Drepturile de Proprietate Intelectuală:

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului acestui site, inclusiv dar nelimitându-se la texte, imagini, grafice, logo-uri, videoclipuri, sunt protejate și aparțin Livio Art și/sau terțelor părți implicate. Utilizarea, copierea sau distribuirea acestor materiale fără permisiunea scrisă este interzisă.

2. Utilizarea Site-ului:

Utilizarea acestui site este destinată exclusiv scopurilor legale și personale. Nu veți utiliza acest site pentru a posta sau transmite conținut ilegal, defăimător, amenințător, obscen, sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale altor persoane.

3. Colectarea Datelor Personale:

Prin utilizarea acestui site, vă puteți furniza anumite informații personale. Pentru a afla mai multe despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm aceste informații, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

4. Livrare și Termeni:

Pentru produsele fizice sau serviciile oferite de Livio Art, termenii și condițiile specifice legate de livrare, plata și drepturile de retur vor fi stabilite în contractul individual sau în secțiunile corespunzătoare ale site-ului.

5. Link-uri către Terțe Părți:

Acest site poate conține link-uri către site-uri web deținute și operate de terțe părți. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile acestor site-uri și vă recomandăm să consultați termenii și condițiile lor înainte de a interacționa cu ele.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină și va intra în vigoare imediat după publicarea acesteia. Utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea dvs. a termenilor și condițiilor modificate.

7. Contact:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

Acești Termeni și Condiții au fost actualizați la data de 25.08.2023.

Acest website folosește cookie-uri. Verifica politica de cookie