Livio Art

  • Foto nuntă
  • Foto botez
  • Foto nou-născuți
  • Foto gravide
  • Foto corporate
PERSONAL PREGĂTIT
Experiență de peste 5 ani în Germania.
APARATURĂ PROFESIONALĂ
Aparatură de ultimă generație pentru orice situație
PRINTURI DE CALITATE
Printuri disponibile pentru achiziție online

La Livio Art, aducem o bogată experiență fotografică din inima Germaniei și o îmbinăm cu pasiunea noastră pentru a surprinde momente autentice și memorabile. Fiecare eveniment are propria poveste, iar noi suntem aici pentru a o transforma într-o colecție de imagini de înaltă calitate, menite să dăinuie în timp.

Foto Nuntă: Cu inspirație din peisajele romantice și tradițiile fotografice ale Germaniei, aducem o abordare atentă la detalii pentru a captura fiecare emoție și strălucire în ziua cea mare.

Foto Botez: Experiența noastră în fotografia din Germania se îmbină cu sensibilitatea necesară pentru a imortaliza momente deosebite în timpul ceremoniilor de botez.

Foto Nou-Născuți: Aducem calitatea și delicatețea stilului german în sesiunile noastre foto cu nou-născuți, pentru a vă oferi imagini pline de inocență și căldură.

Foto Gravide: Pregătirea pentru venirea pe lume a unui nou membru de familie merită să fie capturată în imagini pline de eleganță și bucurie.

Foto Majorate: Cu influențe din cultura și stilul din Germania, surprindem autenticitatea și personalitatea fiecărui tânăr care sărbătorește majoratul.

Foto Corporate: Experiența noastră în fotografia de evenimente și corporate din Germania ne permite să surprindem esența și profesionalismul fiecărei companii.

Foto Produse: Punem în valoare calitatea și detaliile produselor dumneavoastră prin imagini captivante și estetice, inspirate din tradiția germană a atenției la detalii.

Cu peste 5 ani de activitate în Germania, am adunat peste 400 de sesiuni foto și evenimente în portofoliul nostru, având privilegiul să colaborăm cu oameni minunați și să învățăm din experiențele diversificate ale acestor comunități. Membri ai asociațiilor fotografice prestigioase, am dezvoltat abilități și o viziune care adaugă un plus de valoare fiecărui proiect la care lucrăm.

Indiferent dacă sunteți în bihor, arad, cluj, satu-mare sau salaj, suntem aici să vă ajutăm să păstrați vie fiecare amintire. Cu pasiunea și experiența noastră germană, vă invităm să ne contactați pentru a discuta despre cum putem să transformăm evenimentele voastre în povești vizuale ce vor rămâne impresionante de-a lungul timpului.

ECHIPĂ PREMIATĂ
Premiați internațional la concursuri de fotografie
LIVRARE RAPIDĂ
Livrăm fotografiile în medie in 3 săptămâni
ALBUME PRINTATE
Achiziție albumuri foto direct de pe website
Acest website folosește cookie-uri. Verifica politica de cookie